Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

30 minute mișcare » 30 minute miscare

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Alimentaţiei, 235 de copii de la şapte cluburi şcolare sportive româneşti vor participa la un maraton.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Alimentaţiei, 235 de copii de la şapte cluburi şcolare sportive româneşti, cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani, vor participa la Maratonul Internaţonal al Copiilor. Evenimentul, care va avea loc marţi, 16 octombrie, pe stadionul Dinamo, începând cu ora 10, este organizat de Salvaţi Copiii România, cu susţinerea ,,Save the Children Internaţional" şi Asociaţia ,,Sport pentru Viaţă".

La maratonul în ştafetă vor mai participa 20.000 de copii din 40 de ţări, precum Australia, Cambogia, China, Indonezia, Afganistan, India, Kenya, Uganda, Nigeria, SUA, Brazilia, Mexic şi Germania.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Dr. Viorica Gabrian: Dependenta de sport te tine sanatos, nu dorinta de a umple frigiderul. Citește mai mult...

***

Ai nevoie de motivație la tot pasul, de la o întâlnire importantă, până la ultimii pași de la un maraton și la puterea de a rezista în față unui desert delicios, cu multe calorii.  Găsește-ți motivația!

Trebuie sa iti rupi o ora din somnul tau pretios pentru a te urni sa mergi la sala.

Eu una, cand m-am apucat de dieta si sport, am realizat ca nu imi mai placea de mine. Pur si simplu. Nu mai suportam sa ma vad in oglinda, fugeam de aparatul de fotografiat si aveam impresia ca oamenii ma judeca pentru felul in care arat. Iar la varsta adolescentei, nimeni nu-si doreste sa fie cunoscuta drept “fata aia grasa”. Inceputul este mai greu. Trebuie sa renunti la fast-food, zahar, paine, cartofi, orez.

Trebuie sa iti rupi o ora din somnul tau pretios pentru a te urni sa mergi la sala. Nu trebuie sa te infometezi toata ziua, ca sa compensezi, apoi, seara si sa te uite Dumnezeu cu usa de la frigider deschisa. Nu, chiar nu e usor deloc.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cu siguranță nu are cum să te motiveze faptul că te uiți în oglindă și îți spui că arăți rău. Citește mai mult...

Dr. Oz recomandă fructele de kiwi ca o gustare energizantă, deoarece au un conţinut mare de vitamine şi minerale cu rol revigorant asupra organismului.  Găsește-ți motivația!

Monica Anghel a slabit peste 20 kg

Monica Anghel a slabit peste 20 kg


Publicat în Libertatea

Monica Anghel: "Fiul meu ma mentine in forma. Pe langa asta, m-am reapucat de antrenamentul meu de Aikido".

Cu un look foarte fresh, Monica Anghel spune ca, pe langa antrenamente, fiul ei a ajutat-o foarte mult sa scape de kilogramele in plus.

"Fiul meu ma mentine in forma. Pe langa asta, m-am reapucat de antrenamentul meu de Aikido", a declarat Monica Anghel.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Monica Anghel afirma ca aceasta tehnica de autoaparare a ajutat-o sa slabeasca. Citește mai mult...

Aceasta este prima lectie si poate cea mai importanta: slabeste pentru tine, nu pentru ceilalti.  Găsește-ți motivația!