Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

30 minute mișcare » 30 minute miscare

Oamenii de ştiinţă iti explica de ce nu reusesti sa slabesti chiar si atunci cand faci sport.

Petreceţi mult timp alergând sau mergând la sală şi totuşi nu reuşiţi să scădeţi în greutate? Specialiştii în fitness afirmă că acest lucru s-ar putea datora unei recompense prea mari pentru o cantitate de activitate fizică prea mică. Deşi activităţile sportive aduc beneficii indiscutabile sănătăţii, este nevoie de o perioadă foarte mare de alergare pentru a arde caloriile dintr-o singură gogoaşă.

"Există un război între sport şi nutriţie în mintea noastră", a explicat Jonathan Ross, purtătorul de cuvânt al American Council on Exercise. "Oamenii tind să supraestimeze cantitatea de activitate fizică pe care o efectuează. Fac puţin sport şi apoi mănâncă mult", spune Ross.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Descopera.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Iată cele mai ciudate, dar şi cele mai geniale locuri unde diverşi oameni s-au antrenat! Citește mai mult...

***

Aplicaţiile pentru smartphone sunt o binecuvântare pentru femeile care vor să slăbească şi să aibă o alimentaţie sănătoasă.  Găsește-ți motivația!

I se spune în fel şi chip: minge elveţiană, minge elastică, minge de yoga, minge de fitness etc.

Lansată în 1960, mingea a fost iniţial folosită în Elveţia doar de către kinetoterapeuţi, pentru a-i ajuta pe anumiţi pacienţi să-şi recapete mobilitatea. La începutul anilor '90, un grup de antrenori americani a descoperit însă potenţialul uriaş al acestei mingii. Din acel moment, popu­laritatea ei a crescut exponenţial în rândul amatorilor de sport.

Ce grupe de muschi se lucreaza? Se pare că folosirea unei astfel de mingi stimulează musculatura corpului mai mult decât atunci când aceleaşi exerciţii sunt efectuate la sol. Explicaţia este simplă: pentru menţinerea stabilităţii, corpul este obligat să folosească şi mai multe categorii de muşchi decât de obicei. Dacă s-ar face un top, însă, muşchii abdominali şi cei ai spatelui sunt cei mai antrenaţi în timpul unei sesiuni de sport în care se foloseşte acest accesoriu.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Tonificarea muschilor devine distractiva daca folosesti mingea de fitness. Citește mai mult...

Dr. Oz explica faptul ca forma corpului este strans legata de metabolismul si inclinatiile noastre alimentare, de aceea atunci cand dorim sa slabim ar trebui sa tinem cont si de acest aspect. Găsește-ți motivația!

Dupa ce a citit mult despre diete, a decis sa-si creeze singura regimul alimentar.

Dupa ce a citit mult despre diete, a decis sa-si creeze singura regimul alimentar. Si-a facut un plan de slabire care sa o scape de cel putin 5 kilograme in cateva luni. A reusit sa dea jos 7 kilograme, in mai putin de 3 luni.

Inainte cu o jumatate de ora de fiecare masa, mancam un grepfrut. Dimineata, intre 7.00 si 8.00 consumam carne slaba cu ou fiert sau cereale cu lapte ori branza cu rosii.

La pranz, aveam fie salata cu carne la gratar, fie tocanita sau supa ori ciorba. Cat a tinut regimul, Marilena a mers si la sala.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cori Gramescu: Ca sa slabesti, nu ai nevoie de diete complicate, trebuie sa ai perseverenta. Citește mai mult...

Andrei Cătălin Stefănescu la vârsta de 39 ani a reuşit să slăbească de la 109,8 kg la 74,5 kg, printr-un proces de slăbire fără suferinţă pe care l-a descoperit singur.  Găsește-ți motivația!