Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

30 minute mișcare » 30 minute miscare

Te poti mentine usor in forma daca iti aloci doar 15 minute pe zi pentru o serie de exercitii eficiente.

Abdomen - Întinde-te pe spate, cu mâinile sub bazin. Ridică uşor picioarele flexându-le către piept, după care le întinzi fără să atingi podeaua, cu picioarele apropiate. Atunci când sunt întinse, picioarele nu se lasă prea jos pentru a nu leza coloana vertebrală, respectiv zona lombară. Exerciţiul se realizează în 3 serii a câte 20 de repetări.

Braţe - Stai în picioare (sau pe scaun) şi ţine mâinile întinse pe lângă corp. În fiecare mână ţine câte o ganteră de 2-3 kg, ridică braţele în lateral până când sunt paralele cu solul, după care le cobori în poziţia iniţială. Pentru a realiza exerciţiul bine trebuie să ai tot timpul coatele deasupra încheieturilor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Vrei sa slabesti, sa‑ti tonifiezi musculatura, dar in acelasi timp sa te incarci cu energie si cu buna dispozitie? Danseaza!  Citește mai mult...

***

Încerci să slăbeşti dar nu obţii niciun rezultat? Iată care sunt factorii care stopează scăderea în greutate. Găsește-ți motivația!

Exercise - not fitness buffs up body image

Body dissatisfaction is a huge problem in our society and is related to all sorts of negative behavior including yo-yo dieting, smoking, taking steroids, and undergoing cosmetic surgery. The psychological advantages of exercise have been less explored, including the reduction of depression or confidence in body image, compared with the well-researched and understood physical benefits.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Prof. Nicholas Christakis de la Harvard sugereaza ca da. Citește mai mult...

Un somn profund şi de durată pe timpul nopţii te ajută să slăbeşti mult mai sănătos şi mai uşor.  Găsește-ți motivația!

A recurge, din disperare, la infometarea organismului este o strategie de slabire foarte riscanta.

"Infometarea este cea mai practicata si cea mai pacatoasa metoda de slabire, pentru ca deschide ciclurile de slabire-ingrasare", spune Serban Damian.

In cazurile de infometare, organismul se apara si reduce automat arderile. "Cand reincepi sa mananci normal, arderile raman la acelasi nivel redus si, chiar daca mananci mai putin decat inainte de cura, te ingrasi mai rapid".

Detoxifierea organismului pentru anumite examinari medicale este o masura necesara, insa a apela la solutii extreme pentru a scapa de toxine, fara supraveghere medicala, este o exagerare.Sfatul medicului este ca orice cura de detoxifiere sa fie aleasa si monitorizata de un specialist.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Evita metoda de a slabi cu laxative, altfel vei pierde calciul din organism.  Citește mai mult...

Ceaiul de patrunjel este un antioxidant puternic si are efect diuretic, adica elimina apa din tesuturi.  Găsește-ți motivația!