Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

30 minute mișcare » 30 minute miscare

Potrivit unui nou studiu, poţi slăbi şi apoi îţi poţi menţine greutatea ideală cu exerciţii intense, timp de câteva minute.

HIT sau High Intensity Training (Antrenament de mare intensitate, n.r.), nu este un concept nou, însă oamenii de ştiinţă au dovedit în sfârşit că are rezultate foarte bune.

HIT înseamnă să faci câte 30 de secunde un exerciţiu foarte intens - de exemplu, poţi pedala puternic pe bicicleta staţionară - cu patru minute de pauză, apoi alte 30 de secunde de exerciţiu intens, făcând în total cinci astfel de ture. În acest mod poţi arde cu 200 de calorii mai mult decât un exerciţiu normal, iar în combinaţie cu o dietă echilibrată, poţi ajunge la greutatea dorită.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

"Trebuie sa invatam sa cumparam alimente sanatoase pentru a gati preparate sanatoase", spune prof. dr. Mencinicopschi.  Citește mai mult...

***

Exista niste trucuri de slabire care netezesc calea spre abdomenul plat. Găsește-ți motivația!

Dietele care promit mai multe kilograme eliminate sunt nesanatoase pentru organism.

O persoana care tine o dieta nu trebuie sa dea jos mai mult de 1 kilogram de grasime pe saptamana. Dietele care promit mai multe kilograme eliminate sunt nesanatoase si periculoase pentru organismul uman. Pe langa grasime, cel care slabeste risca sa dea jos si din masa musculara. Pe langa dieta, o persoana trebuie sa urmeze si un program de exercitii fizice, pentru ca musculatura sa nu aiba de suferit in procesul de slabire.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nutritionistii avertizeaza ca dietele de slabit, desi te scapa de kg, sunt periculoase pentru sanatate. Citește mai mult...

Proteinele sunt elementul de baza din structura tuturor organelor si tesuturilor. Găsește-ți motivația!

Cum combini muzica cu antrenamentul

Cum combini muzica cu antrenamentul


Publicat în Feminis News

Relatia dintre muzica si sport poate fi cheia succesului tau in slabit.

Daca ar fi sa alegi un artist sau o trupa pe care sa o asculti acum, care dintre cei din lista afisata te-ar tenta? Si care dintre stilurile muzicale urmatore le asculti frecvent si crezi ca te definesc? Te asteptam sa parcurgi tot testul pentru a afla ce antrenament ti se potriveste in functie de stilul muzical preferat!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Să găseşti timp pentru relaxare poate părea o misiune aproape imposibilă, mai ales dacă jobul este unul stresant. Citește mai mult...

Se întâmplă adesea ca, deşi pare că am descoperit „reţeta” fericirii, senzaţia că ceva lipseşte să nu ne părăsească. Găsește-ți motivația!