Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

30 minute mișcare » 30 minute miscare

30 de minute de exerciții cardio, de cinci ori pe săptămână, îți vor îmbunătăți rezistența și vor arde câteva calorii în plus.

Vrei să eviți discuțiile inutile și incomode din lift? Urcă pe scări și îți vei crește repede pulsul. Dacă ai nevoie de un exercițiu cardio, urcă două trepe deodată într-un ritm rapid.  
 
Ai de așteptat până când se printeaza vreo 200 de pagini? Stai cu picioarele ușor depărtate, apasă pe pernuțele degetelor, apoi rulează talpa ușor până la călcâie. Repetă de 12 - 15 ori sau până când își termină imprimanta treaba.

Dacă ți-e jenă să sări în birou, avem un exercițiu pe care poți să-l faci fără să te vadă nimeni. Pur și simplu încordează-ți mușchii fesieri, menține poziția pentru 5 - 10 secunde apoi relaxează. Totul pentru un posterior de invidiat!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Sportul practicat cu consecvenţă ne ajută să ne menţinem sănă­ta­tea, iar mişcarea devine tot mai importantă pe măsură ce înaintăm în vârstă. Citește mai mult...

***

Cand limitam cantitatea de mancare, organismul ne "convinge" sa mancam. Găsește-ți motivația!

Cu siguranţă ai auzit multe despre această mică grupă musculară. Dar, oare tot ce ai auzit este şi adevărat? Iată adevărul absolut.

Mitul - 6-pack-ul se obţine executând sute sau mii de repetări

Realitate: executând foarte multe repetări din aceleaşi exerciţii, nu vei face decât să îţi pierzi timpul şi să te plafonezi. Pentru a creşte, muşchii abdominali trebuie să fie lucraţi ca orice altă grupă musculară: antrenamente intense, cu greutăţi, variate, astfel încât muşchii să nu se obişnuiască, cu acel tip de efort. Totuşi, oricât de bune ar fi antrenamentele, fără o alimentaţie corespunzătoare nu vei obţine 6-pack-ul mult dorit.

Mitul - grăsimea de pe abdomen se arde prin exerciţii fizice specifice

Realitate: organismul nu are capacitatea de a slăbi local. Singurele metode de a diminua ţesutul adipos sunt alimentaţia hipocalorică combinată cu exerciţiile fizice foarte intense. Astfel, vei avea mai puţin ţesut adipos în fiecare zonă a corpului, nu doar pe abdomen.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Multe persoane cred ca daca fac abdomene si simt cum muschiul abdominal se "incinge", vor arde grasimea de deasupra. Citește mai mult...

Nu mai ştii ce mâncăruri să prepari ca să nu simţi că eşti la dietă?  Găsește-ți motivația!

Cori Gramescu te invata ce sa mananci

Cori Gramescu te invata ce sa mananci


Publicat în Perfecte.ro

Nu este chiar atat de greu sa te mentii slaba si sanatoasa. Trebuie doar sa te feresti de "alimentele interzise" si sa faci miscare.

"Eu ma tin departe de orice aliment foarte procesat, fie ca e vorba de biscuiti care contin aditivi, fie ca e vorba de sosuri cu monoglutamat, incerc sa evit pe cat posibil alimentele foarte chimice - cu foarte multi aditivi alimentari, conservanti, monoglutamat etc", spune Cori.

Carnea de pui crescuti cu hormoni - "Ma feresc foarte tare de puii crescuti cu hormoni si foarte multe antibiotice. Exista anumite locuri in Bucuresti de unde poti cumpara pui crescuti afara, nu neaparat bio, pentru ca aceia sunt descurajant de scumpi, dar crescuti mai sanatos decat cei din abator", explica antrenoarea de fitness.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cori Gramescu: Ca sa slabesti, nu ai nevoie de diete complicate, trebuie sa ai perseverenta. Citește mai mult...

Dr. Serban Damian, iti vine in ajutor cu cateva idei simple, dar eficiente. Găsește-ți motivația!